WEEKENDKURSUS d. 4-5. maj
Bugner din have med flerårige grøntsager og smukke stauder, som er spiselige, men som du endnu ikke har udforsket?
Dette er kurset for dig, der gerne vil udnytte din haves fulde potentiale! Dig som gerne vil spise og nyde alle de velsmagende, sprudlende og smukke planter, som kan berige dig med ekstra næring og vitalitet – og som kan høstes på tider af året, hvor almindelige grøntsager kun er frø i jorden!
Kurset er for erfarne mad-elskere, skovhave-dyrkere, planteentusiaster og garvede grønne sjæle, som vil have inspiration og viden til, hvad-hvordan-hvornår havens flerårige planterige kan spises.
Du kan forvente at lære om
Planternes ernæring
Høstmetoder
Årets høstvinduer
Tilberedningsteknikker og opskrifter
Vi høster sammen flerårige grøntsager og spiselige stauder i to veletablerede skovhaver og i skovlandbruget Myrrhis. Du lærer om høstteknikker og hvornår på året, du kan høste hvad. I køkkenet tilbereder og laver vi sammen mad. Teori-delen omfatter indblik i planternes ernæring og kostberigelse.
Kurset undervises af Thea Hestbjerg, Tycho Holcomb og Karoline Nolsø Aaen (forfatterne til bogen Mad med flerårige grøntsager, 2021)
For mere info, pris, overnatningsmuligheder mm. se