Salaten er sammensat
af enårige og
flerårige grøntsager,
blomster og urter,
der tilsammen
udgør en skøn
smagsoplevelse:
– Radisse
– Rød Meld
– Lindeblad
– Sankthansur
– Purløgsbloms
– Timia
– Misura-sala
– Sødskærmsfrø

Opskrift
– Pil sankthansurt og timian fra stilk.
– Skær radiser fra toppen, som også kan bruges i salatskålen og skær dem i skiver.
– Pil sødskærmsfrø fra, skyl dem og læg dem til side til pynt, som skal drysses på til sidst. Resten af sødskærmen kan bruges til te.
– Skyl salatbladene og slyng vandet af dem.
– Snit salaten fint.
– Anret sankthansurt, timian, radiser (top og rod) og den snittede salat i en skål.
– Purløgsblomst skilles ad og drysses over.
– Husk også sødskærmsfrø som dryssepynt.
– Tilføj din yndlingsdressing.
