Cookies hjælper os med at levere vores services og hjælpe dig rundt på siden. Ved at klikke acceptér, godkender du vores brug af cookies.
Læs mere i vores persondata og cookiepolitik
Kålkramning og rodfrugtfermentering
Fermentering af vintergrøntsager er en dejlig, nem og anderledes måde at opbevare og samtidig tilberede grøntsagerne på.
Søren Holt, der er en erfaren fermenteringsfreak deler ud af både smagsprøver og viden, og vi skal selv kramme og prøve at fermentere både kål og diverse gode rodfrugter.
Tag en skål, en kniv og et skærebrædt med, samt mindre og evt større glas, gerne med patentlåg. Har du selv kål og rodfrugter, så medbring dem. Ellers kan du købe dem (biodynamiske) i vores gårdbutik.
Er du i gang med at fermentere, så tag selv et glas med, og få konstruktiv feedback. Øv dig i teknikken at fermentere og glæd dig til de gode sager vinteren igennem.
Pris: kr. 150,-