Cookies hjælper os med at levere vores services og hjælpe dig rundt på siden. Ved at klikke acceptér, godkender du vores brug af cookies.
Læs mere i vores persondata og cookiepolitik
Flerårige grøntsager og skønne gamle køkkenurter
Flerårige grøntsager tager udgangspunkt i både gamle og glemte nordiske køkkenurter og farverige madtraditioner fra andre himmelstrøg.
Med permakulturens interesse for bæredygtige, nemme og gennemtænkte dyrkningssystemer og en mangfoldighed af spiselige afgrøder genopdager vi de flerårige grøntsager med potentiale for høst næsten året rundt og et væld af smage, teksturer, farver, næringsstoffer.
I køkkenet skal man tænke nyt og måske mere kreativt for at bruge de anderledes grøntsager i det daglige men med lidt øvelse bliver det en spændende og endeløs rejse i sund, bæredygtig og plantebaseret kost.
På Naturplanteskolen dyrkes i hundredvis af flerårige grøntsager og gamle køkkenurter som kan høstes igen og igen i mange år.
Inklusive i kursusprisen er en gennemgang i haven som byder på masser af smagsprøver på flerårige grøntsager samt smagsprøver på retter med flerårige grøntsager.
Kurset er en gennemgang af planterne, smagene, dyrkningen og mulighederne i køkkenet.
Pris: Kr. 400,-